(Last Updated On: 4. juli 2022)

Cykelholdet UAE Team Emirates trænede dagene før touren startede på Sjælland, og gjorde holdt ved Café Algade.

En times pause på Café Algade. Den spanske rytter Marc Soler (tv) Pia Damsgaard og Tour de France-vinder x 2, Tadej Pogača. (Foto: Manolis)

Touren: Pludselig var værtsparret, Pia Damsgaard og Emmanouel ’Manolis’ Hatzisawas, i Café Algade i Store Heddinge, omgivet af berømtheder.

Dobbelt Tour-vinder

Med 2 gange Tour de France-vinder, Tadej Pogacar, i spidsen, indtog holdet den hyggelige og anerkendte café, for at få det de havde hørt som ”verdens bedste kaffe”.

Tadej Pogačar er en professionel cykelrytter fra Slovenien, og vurderes som et af cykelsportens største talenter. Pogača vandt nemlig Tour de France 2020, og blev samtidig den første rytter, der både vandt den gule førertrøje, den prikkede bjergtrøje og den hvide ungdomstrøje i samme Tour de France, som i øvrigt var det første Tour de France han deltog i.

Sammen med ham var holdets danske Mikkel Bjerg, som er en uvurderlig hjælperytter for Pogača. Mikkel Bjerg er en vindende landevejsrytter, der bl.a. i 2017 blev U23-verdensmester i enkeltstart under VM i landevejscykling 2017 i Bergen, og samme år vandt EM-sølv ved enkeltstarten for U23-ryttere under EM i landevejscykling 2017 i Herning. Det var også i 2017 at han blev kåret som Årets Fund af Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark og Politiken.

Så det var ’toppen af poppen’ der tilfredse blev serviceret af et stolt værtspar. Holdet efterlod en vandflaske, som højst sandsynligt ”udstilles”, da Manolis er overbevist om at holdet vinder igen.
sky

Skriv en kommentar