(Last Updated On: 19. februar 2019)

Idyllisk ser det ud, men der mangler trafiksikkerhed, siger borgerne i Lille Heddinge. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Lille Heddinge: Torsdag den 7. februar havde over 50 beboere fra Lille Heddinge, Højerup og Rødvig fundet vej til forsamlingshuset i Lille Heddinge.

Her havde husets formand Rikke Bindslev sat formanden for Plan, Miljø og Teknik-udvalget i Stevns Kommune, Flemming Petersen (V) stævnemøde om trafikforhold.

Trafiktælling og fartmåling

På dagsordenen stod trafiksikkerhed, hvor især store landbrugsmaskiner ifølge beboerne kører for stærkt.

– Det var et rigtigt godt dialogmøde, siger Flemming Petersen, som bl.a. aftalte med en borger at komme forbi og se på trafikvilkårene.
– Jeg har taget ønske om en trafiktælling og fartmåling med mig, og sammen med ønsket om en cykelsti og indsnævring af vejen gennem Lille Heddinge, vil vi se om det kan lade sig gøre, slutter udvalgsformanden.

»Forstad« til Besøgscenter

De fremmødte borgere var også glade for mødet, ikke mindst fordi Lille Heddinge i fremtiden bliver »forstad« til Besøgscentret ved Boesdal.

– Det skal vi arbejde med, lyder det fra Rikke Bindslev, der takker alle for et fantastisk fremmøde, gode spørgsmål og engagerede deltagere.

Den aktive forening holder generalforsamling den 9. marts kl.19.00 i Lille Heddinge Forsamlingshus, men forinden er der fællesspisning den 1. marts, hvor dialogen om trafik sikkert vil blive taget op igen.

sky

 

Skriv en kommentar