(Last Updated On: 2. juni 2015)

TrafikuheldTo biler kørte frontalt sammen på Bjælkerupvej

STORE HEDDINGE: Stevns Brandvæsen med forskelligt materiel, to ambulancer og en nødbehandlerbil måtte i dag kl. 12.19 køre til Bjælkerupvej, hvor der var sket et trafikuheld. Lægehelikopteren var også tilkaldt, men den blev der ikke brug for.

En 19-årig kvinde fra Greve kørte i sin personbil i sydlig retning, men kom af ukendte årsager lidt for over i modsatte side af vejen, hvor hun strejfede en modkørende personbil ført af en 80-årig fra Rødvig Stevns. Begge førere mistede herredømmet over deres biler og havnede begge i grøften. Den 80-årige blev i ambulancen kørt til kontrol på skadestuen, men var ligesom modparten og passagerer i bilerne sluppet uskadt fra uheldet.

”De tre personer i den ene bil var kommet ud ved egen hjælp, hvorimod personen i den anden bil skulle frigøres, da bilen var blevet deformeret i bilens førerside. Det viste sig dog at døren var lige til at tage af uden brug af værktøj, da den var revet af sine hængsler”, oplyser vagthavende indsatsleder ved Stevns Brandvæsen, Mogens Sandberg Brix.

En person blev vurderet til at være en traumepatient og derved immobiliseret, og fik monteret nakkekrave og fastspændt på ryg skinne). De øvrige passagerer blev behandlet for de skrammer de havde pådraget sig, og alle patienterne blev indbragt til sygehuset.

To forbipasserende brandmænd – en aktiv og en tidligere aktiv ved Stevns Brandvæsen, var til stor hjælp under indsatsen. Ligeledes var en sygeplejerske standset op, og var gået i gang med at yde førstehjælp.

Vejbanen blev ryddet for bilrester og oliespild opsamlet. De to biler blev flyttet ind i rabatten, så trafikken igen kunne komme i gang. Under arbejdet på skadestedet var Bjælkerupvej spærret af i begge retninger i godt en time.

Skriv en kommentar