(Last Updated On: 21. juni 2021)

Store Heddinge: Temperaturen er stigende, mens restriktionerne den seneste periode har været aftagende. Stille og roligt er vi på vej mod mere normale tilstande. Det gælder også handelslivet, hvor det ikke længere er nødvendigt at bære mundbind i butikkerne.

Fra en velbesøgt Algade til en By Night i 2016. Næste gang, der er er By Night i byen bliver den 27. august, men forinden vil byens butikker og andre indtage gaden tre lørdage i juli med salgsboder og masser af gode varer. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Og der er mere godt nyt på vej til de handleglade, for tirsdag i sidste uge mødtes medlemmer af Store Heddinge Handelstandsforening og besluttede at skabe ekstra liv i Store Heddinge midtby tre lørdage i juli måned.

Det har tidligere været meldt ud, at byens butikker ville holde søndagsåbent to søndage i løbet af sommeren, men det bliver istedet til tre lørdage med ekstra udeliv i Algade. På lørdagene den 3. juli, den 17. juli og den 31. juli vil handelsgaden mellem kl. 10 og 14 være fuld af udendørs boder og levende musik.

– Butikkerne i gaden vil de tre lørdage sprede sig udenfor, og desuden vil der være omkring 15-17 pladser til salgsboder, som udefrakommende kan booke sig ind på efter først til mølle-princippet. Det skal være salgsboder, loppeboder er også velkomne, mens foreninger, politiske partier og lignende må vente til By Night den 27. august, siger formanden for Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening, Bo Drews Henriksen.

Han forklarer videre, at man booker en plads via foreningens hjemmeside handelsstandsforeningen.dk under fanen ’Aktivitet’, hvor man kan læse mere om standstørrelse og priser.

Gaden vil alle tre lørdage være spærret af, forventeligt i tidsrummet kl. 8-17.
rmh

Skriv en kommentar