(Last Updated On: 16. august 2016)

Med et stort antal roere deltog Roklubben Stevns ved årgangsmesterskaberne i roning og klubben opnåede de bedste resultater i mange år

(Privatfotos)

STEVNS/HOLSTEBRO: Ved årgangsmesterskaberne i roning afholdt på Vandkraftsøen i Holstebro roede de tre roere fra Roklubben Stevns Nikoline Kroll, Katrine Højgaard og Jacob Iversen sig helt ud. De kan derfor alle tre kalde sig årgangsmestre, hvilket i de fleste andre sportsgrene ville hedde Danmarksmestre i deres aldersklasser.

Frederikke Munch roede sig ind på en andenplads, mens Mike Crillesen og Andreas Møller endte på en tredjeplads i henholdsvis single og dobbeltsculler.

På andendagen udbyggede Nikoline og Katrine deres føring i talentudviklingskonkurrencen med en overbevisende førsteplads i dobbeltsculler, ligesom Jacob gentog bedriften fra dagen før, og vandt sit løb. I samme løb som Jacob, fik Kevin Joensen roet sig ind på en tredjeplads.

Frederikke roede sig en plads op og vandt sit løb i fin stil, hvilket er lovende for resten af hendes sæson. Andreas Møller roede sig desuden til en flot førsteplads i dobbeltfirer, sammen med roere fra Viking (Faxe) og Næstved. Mike Crillesen roede sig i A-finalen, hvor han blev nummer fem, hvilket er en fin præstation, da singlesculleren ikke er hans normale båd. I den sammensatte Lyngby/Stevnsbåd vandt Nikoline og Katrine deres heat med næsten 20 sekunders forspring på 500 meter distancen.

– Ungdomsafdelingen i Roklubben Stevns er blevet en talentfabrik, og de mange gode resultater er produktet af en dedikeret indsats for både teknik- og fysisk træning. Derudover træner de ældre ungdomsroere ofte på vandet i Køge Havn for at få så mange optimale vandtimer som muligt, hvilket har givet bådene den sidste fart, siger rochef Anders Møller.

– Det overordnede mål om at kunne indeholde både motionsroere og kaproere er godt på vej til at lykkes, både med de imponerende resultater til regattaerne men også med den stabile tilgang af roere i ungdomsrækkerne, slutter Anders Møller, som dog også gerne så endnu flere seniorer i bådhallen til både kap- og motionsroning.

 

Skriv en kommentar