(Last Updated On: 1. august 2014)

trio-sono-01Trio Sono, der består af Julie Meile på violin, Astrid Christensen på bratsch og Karin Dalsgaard på cello, dannede ensemblet tilbage i 2010. (Foto: Dimitri Golovanov).

GJORSLEV: Trio Sono – bestående af Julie Meile på violin, Astrid Christensen på bratsch og Karin Dalsgaard på cello – mødte hinanden i DR SymfoniOrkestret.I de sidste par år har de med stort succes spillet Bachs berømte Goldberg-variationer i en udgave for strygetrio af Jesper Jørgensen.”I 2012 spillede de værket ved en nytårskoncert i Hårlev Kirke, og kort efter indspillede de variationerne på cd i kirkens gode akustik for Helikon. Cd’en er nu blevet produceret og vil blive præsenteret ved en koncert i den stemningsfulde pillesal på Gjorslev Slot søndag den 3. august klokken 16.00, hvor Trio Sono endnu engang vil opføre dette storslåede værk på Stevns”, fortæller Jesper Jørgensen fra det stevnske pladeselskab Helikon.

Billetter koster 100 kroner og kan bestilles på telefon 56567005 eller jj@helikonrecords.dk, mens eventuelt resterende billetter kan også købes ved indgangen. Der vil ved denne lejlighed også være mulighed for at købe cd’en til introduktionspris. I pausen kan der desuden købes et glas vin.

Skriv en kommentar