(Last Updated On: 18. maj 2016)

En fingerring af 14 karat hvidguld med 11 diamanter – og til en værdi af 100.000 kr. Det var den meget flotte og særdeles funklende præmie, som Trine Lund Mølgaard fra Stevns fik overrakt af Christina Hembo tirsdag eftermiddag i Anytime Smykke- og Brillehus på Nytorv, efter at have deltaget i en konkurrence på facebook

Foto 1: Fra venstre er det ringens designer, Christina Hembo, ringens heldige ejer, Trine Lund Mølgaard og medindehaver af Anytime Smykke- og Brillehus, Connie Kristholm. Foto 2. Ringen beundres. Foto 3. Ringen er af 14 karat hvidguld og har 11 brillantslebne diamanter – den største en TW – F/VS 1, 0,707 (Fotos: Rikke Michael Hansen)

STORE HEDDINGE: Ved juletid afholdt smykkefirmaet Jeweltime en julekonkurrence på nettet. Alt man skulle gøre, var at »synes godt om«, så deltog man automatisk i konkurrencen.

Hovedpræmien var en ring til en værdi af 100.000 kr. designet af Christina Hembo, indehaver af Christina Jewelry & Watches. Og Trine Lund Mølgaard var den heldige vinder af den meget eksklusive og unikke præmie.

Beskeden om det heldige udfald fik Trine allerede den 22. december. Tirsdag eftermiddag fik hun for første gang lov at se det endelige resultat ved præmieoverrækkelsen i Anytime Smykke- og Brillehus på Nytorv, hvor også ringens designer, Christina Hembo, deltog.

Flere af Trines kolleger og familiemedlemmer var mødt op til overrækkelsen, og alle beundrede den flotte fingerring.

– Ringen kommer i hvert fald ikke med på arbejde, lød det fra Trine, der til daglig arbejder i Rødvig Børnecenter.

– Den skal kun på til særlige lejligheder som fødselsdage og fester, og ellers skal den opbevares i en bankboks, sagde den heldige vinder, som bestemt så ud til at være glad for sin præmie.

Ringet er designet efter mål og er håndlavet i Thailand, hvor smykkemagerne er kendt for at være særdeles dygtige til deres fag.

– Jeg har aldrig designet så dyr en ring før, men jeg har altid haft en forestilling om, hvordan den skulle se ud, sagde Christina Hembo.

– Det skulle være et helt klassisk design. Ringen skal jo holde resten af livet, forklarede designeren.
rmh

 

Skriv en kommentar