(Last Updated On: 11. januar 2022)

Tunge skyts er kørt i stilling til Nytårskonference 2022, hvor SydkystDanmark inviterer på en rejse ind i fremtiden: ’Turistrejsen år 2052’.

Kåre Mølbak. (Pressefoto)

Præstø: Når Destination SydkystDanmark onsdag den 26. januar byder velkommen til den årlige Nytårskonference, bliver det ifølge direktør Martin HH Bender et så stjernespækket hold af oplægsholdere, at han ikke tøver med at kalde det: ’det stærkeste felt nogensinde’.

Blandt andet kan man møde epidemiologen Kåre Mølbak, der som øverste ansvarlige i Statens Serum Institut var med til at styre landet sikkert igennem de første bølger af Covid19-pandemien, og den tidligere tv-meteorolog Jesper Theilgaard, der har rapporteret om vind og vejr i årtier og følger klimaforandringerne tæt.

Sammen med fire andre førende eksperter inden for teknologi, transport, arbejdsmarked og forbrugeradfærd vil de gøre deltagerne meget klogere på, hvordan verden ser ud om 30 år og de mange muligheder og udfordringer, turist- og oplevelsesbranchen kan komme til at stå over for frem mod 2052. Kan Møns Klint kollapse under klimaforandringerne, er globale sundhedskriser the new normal, hvilke digitale revolutioner er i vente og kan kød definitivt erstattet af plantefars?

– Meget er sket de sidste 30 år. De færreste havde nok fantasi til at forestille sig internettets gennembrud i 90’erne, verdensøkonomiens kollaps i 2007, og coronapandemien i 2020. Hvis vi i 1992 havde vidst, hvad vi ved i dag, så havde vi måske handlet og investeret anderledes. Derfor ser vi nu fremad mod 2052 i et forsøg på at komme bare nogle af overraskelserne i forkøbet og sammen stå stærkt i det evigt forandrende turismelandskab,’ udtaler Martin HH Bender i en pressemeddelelse.

Jesper Theilgaard. (Pressefoto)

Foruden Kåre Mølbak og Jesper Theilgaard består ekspertholdet af Brian Mikkelsen, administrerende direktør i Dansk Erhverv og tidligere mangeårig minister, den internationalt anerkendte forbrugeradfærdsekspert Benja Stig Fagerland, tech-profilen Christiane Vejlø og infrastrukturspecialist Bo Ekman fra Vejdirektoratet.

SydkystDanmarks Nytårskonference 2022 afholdes på Idrætshøjskolen Bosei. Billet kan købes på nytårskonferencen.dk.

Såfremt det ikke er muligt at gennemføre konferencen pga. corona, refunderes billetten.

Skriv en kommentar