(Last Updated On: 21. maj 2021)

Johan Bache er den tredje turismekonsulent på fem år, der forlader jobbet i Stevns Erhvervsråd.

Til sommer stopper Johan Bache som Stevns’ turismekonsulent. (Foto: Stevns Erhvervsråd)

Stevns: Erhvervskonsulent i Stevns Erhvervsråd, Johan Bache, har opsagt sin stilling og fratræder til sommer. Det oplyser Stevns Erhvervsråd i en pressemeddelelse.

– Det er superærgerligt, at vi skal sige farvel til Johan. Jeg synes, Johan har fået sat tryk på mange gode initiativer og skabt gode positive resultater for turismeudviklingen i Stevns, og endda i et vanskeligt år præget af Covid-19-nedlukninger. Johan har været rigtig glad for at være i Stevns Erhvervsråd og for samarbejdet med alle aktørerne og samarbejdspartnerne, men han vil gerne tilbage til at bruge sine kreative evner og erfaring på marketing- og markedsføringsmæssige opgaver, og det har vi naturligvis respekt for, og ønsker ham alt godt fremover, siger erhvervschef i Stevns Erhvervsråd, Thomas Christensen.

Ifølge erhvervschefen er turismen i Stevns Kommune i vækst og det arbejde, som Johan Bache har igangsat, vil fortsætte, lover Thomas Christensen:

– Vores potentiale er stort, og med en verdensarv og et besøgscenter på vej er vi et attraktivt sted for arbejdet med turismeudvikling. Nu slår vi stillingen op, og så forventer jeg, at vi snart kan præsentere en ny stærk erhvervskonsulent, der kan løfte Stevns turismemæssigt over de næste mange år, siger erhvervschefen.

Johan Bache tiltrådte stillingen sidste forår, med første arbejdsdag den 23. marts, kun få dage efter, at coronaen lukkede store dele af Danmark ned og siden – og i meget høj grad – har påvirket turismen.

Han er den tredje turismekonsulent på fem år. Før Johan Bache var der Thor Nielsen fra 2017-2019, dernæst Niels Frederik Lund fra 2019-2020 og nu har Johan Bache sagt sin stilling op efter godt et år på posten.
rmh

Skriv en kommentar