(Last Updated On: 12. maj 2014)

LaeserneSkriver1Af Klaus Kroll
Formand for Det Konservative Folkeparti, Stevns

Endnu et godt initiativ er blevet kvalt i fødslen. Under det besynderlige påskud, at en legeplads på havnen er en ren selvmordsfælde, har man behændigt fået stoppet en etablering af et nødvendigt aktivitetsforslag på havnen i Rødvig.
I det lys er det imponerende, at jeg selv som barn af sejlende forældre har overlevet at gå i havn rundt om i landet. Udfordringen er, ikke kun i Rødvig, men generelt på Stevns, at enhver form for udvikling bliver stoppet af en mindre gruppe, der virker til at have en Morten Korch forestilling om, hvordan Stevns skal se ud nu og i fremtiden. Et tiltrængt løft af trafikinfrastrukturen ser også ud til at hænge i en tynd tråd grundet en mindre gruppe borgere med nej hatten trukket så langt ned om hovedet, at det spærrer for udsyn og hørelse.
Hvis vi vil have et dynamisk Stevns, bliver vi samlet nødt til at indstille os på at følge med tiden og tilbyde nuværende borgere, tilflyttere, turister og erhverv tidssvarende tilbud, der matcher andre lignende kommuner.
Hermed en opfordring til det politiske flertal i kommunalbestyrelsen om at udvise lidt mod og få de tiltrængte projekter gennemført i stedet for at gå i flyverskjul, når besværlige beslutninger skal gennemføres.


Skriv en kommentar