(Last Updated On: 19. december 2014)

STORE HEDDINGE: Lørdag den 13. december kl. 12.00 blev der igen udtrukket vindere i »Byens Julekonkurrence«  på Nytorv i Store Heddinge.
Vinder af gavekort på 3000 kroner blev Dorthe Dennebo, Bjælkerup. Gavekort på 1000 kroner blev vundet af Eline Pedersen, Store Heddinge, og 3. præmien – et gavekort på 500 kroner, blev vundet af Kim Jensten, Faxe. Herudover blev udtrukket pizza-gavekort til Jonna Jensen, Store Heddinge, Susan Nielsen, Store Heddinge og Bettinna Crillesen, Holtug.
Det er en gruppe af aktive butikker i Store Heddinge, der står bag »Byens Julekonkurrence« – og ikke Store Heddinge Borger- & Handelsstandsforening, som det fejlagtigt fremgik i artikel her i bladet.
Gruppen af aktive butikker blev dannet sidste år med det formål at skabe aktiviteter, der kunne stimulere den lokale handel, efter at Algade havde været lukket i lang tid på grund af renoveringsarbejder.
»Byens Julekonkurrence går ud på, at kunderne modtager en lodseddel for hver 100,- kroner, der handles for i én af de deltagende butikker.
Lodsedlerne afleveres i udfyldt stand i den store postkasse, som er opsat på Nytorv. Hver aften pilles postkassen ned, når butikkerne lukker –  for så at blive sat op igen næste morgen inden klokken 10.00.
Lørdag den 20. december kl. 12.00  trækkes der så lod for sidste gang i år. Bemærk, at vinderne skal være til stede ved udtrækningen – ellers udtrækkes der en ny vinder. Husk også at medbringe ID.
Udtraekning2
Lørdag den 20. december kl. 12.00 udtrækkes for sidste gang i år vindere i »Byens Julekonkurrence«. (Arkivfoto: Bjørn Billstrøm/JuniorFoto).

Skriv en kommentar