(Last Updated On: 16. maj 2022)

Hårlev: Kl. 17.03 søndag den 15. maj rykkede brandvæsnet ud til en ildebrand i en garage på en privat adresse på Køgevej, hvor en forbikørende bilist havde bemærket røgudvikling fra stedet.
Ingen var hjemme på adressen, hvorfor anmelder forgæves forsøgte at slukke branden med en vandslange.

Politiet kørte også til stedet, hvor ilden havde godt fat i garagen. I garagen holdt en personbil parkeret. Trods brandvæsnets indsats lykkedes det hverken at redde garagen eller bilen, der begge udbrændte.

Til gengæld lykkedes det politiet at få kontakt til en 27-årig mandlig beboer, som kunne oplyse, at han havde brugt en ukrudtsbrænder kort tid inden han havde forladt sin bopæl.

Oplysningerne førte til sigtelse af den 27-årige mand for overtrædelse af beredskabsloven grundet uforsigtighed ved brug af ukrudtsbrænderen. Manden kan forvente at få en bøde som afgørelse på sagen.

Ingen personer kom til skade ved branden, men en rude blev knust for at redde en hund ud fra selve boligen i tilfælde af at branden bredte sig, hvilket dog ikke skete. Til gengæld blev en tilbygning til boligen lettere beskadiget som følge af varmen fra branden i garagen.

Skriv en kommentar