(Last Updated On: 23. april 2020)

Politi: Onsdag den 22. april ringede telefonen på alarmcentralen kl. 23:42, og en 27-årig mand fra Hvidovre fortalte, at en bekendt var blevet stukket i armen med en kniv i Bjerggade i Køge.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor de ved Sankt Hans Kirke fandt frem til en 19-årig mand Strøby, som blødte fra armen efter at være blevet stukket med kniv.

Anmelder var voldsmanden

Politiets patruljen fandt hurtigt frem til, at det var den 27-årige anmelder, som kunne mistænkes for at have stukket den 19-årige.

De to mænd havde mødt hinanden samme aften og aftalt at drikke en øl sammen. I løbet af aftenen blev den 27-årige aggressiv overfor forbipasserende, hvilket den 19-årige forsøgte forhindre. Herunder opstod der tumult, hvor den 19-årige blev stukket i armen. Den 19-årige blev kørt til behandling på sygehuset.

Kørt i detentionen

Den 27-årige blev anholdt og sigtet for vold mod den 19-årige, som var påvirket af alkohol og bevidsthedspåvirkende stoffer, da han blev anholdt og kørt i detentionen til afrusning.

Han blev i formiddags afhørt til sagen. Herefter vil anklagemyndigheden tage stilling til, om den 27-årige skal fremstilles i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

sky

 

Skriv en kommentar