(Last Updated On: 15. juli 2021)

Læs også: Alle tre mistænkte er anholdt i sagen om voldtægt i Store Heddinge

Store Heddinge: Natten til mandag fandt en større politiaktion sted i Algade i forbindelse med en sag om bortførelse og voldtægt.

(Foto: presse-fotos.dk)

En 22-årig mand blev ifølge Ritzau anholdt for – sammen med to andre mænd – at bortføre en 14-årig pige og voldtage hende. Det lykkedes de to andre mistænkte at flygte fra stedet.

Den 22-årige kom mandag eftermiddag i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, sigtet for voldtægt, og han fik opretholdt sin anholdelse i tre døgn, mens sagen efterforskes.

Det oplyser anklagerfuldmægtig Hans Sørensen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Læs også: Større politiaktion i Algade i nat

Ifølge sigtelsen skal den 22-årige sammen med to andre mænd søndag aften have tvunget en 14-årig pige ind i en bil på Stevns.

Herefter skal de have kørt pigen til en adresse, hvor de tvang hende til at drikke alkohol, tage tøjet af og udføre oralsex på to af mændene.

Grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, så det er ikke muligt at få oplyst de nærmere omstændigheder i sagen, eller hvad den 22-årige har forklaret.

Den 22-årige, der ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er fra Køge Kommune, skal senest torsdag igen stilles for en dommer eller løslades.

Det var tirsdag formiddag endnu ikke lykkedes politiet at finde frem til de to andre mænd.

Skriv en kommentar