(Last Updated On: 15. oktober 2020)

violin on black piano.

Det bliver »duet« på violin og klaver, når der er koncert i Store Heddingekirken Sankt Katharina den 18. oktober.
(Foto: Colourbox)

Musik: Søndag den 18. oktober kl. 15 er der koncert i Sankt Katharina Kirke, hvor to unge, prisvindende talenter, Alba Thilo på violin og Benjamin Skydsgaard på piano, giver koncert

De go’e gamle klassikere

De to unge talenter, Alba Thilos og Benjamin Skydsgaards program byder ifølge formanden for menighedsrådet, Liselotte Kannik-Marquardsen, som står bag arrangementet, på rigtig god musik, og hun nævner i flæng: Johannes Brahms; Sonate i G-dur op. 78 for violin og klaver; Wolfgang Amadeus Mozart; sonate nr. 4 i e-moll K.304 for violin og klaver; Johann S. Bach; Largo fra Sonate nr. 3 i C-dur BWV 1005 og Frederich Chopin; Barcarolle i Fis-dur op. 60.
– Kom og nyd en times god musik, siger Liselotte Kannik-Marquardsen, som også lover at der efter koncerten bydes på en forfriskning.
Der er desuden gratis entré, og naturligvis foregår alt efter myndighedernes corona-retningslinjer.

Studerer med fuld musik

Alba Thilo er studerende hos Alexandre Zapolski ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København.
Alba har vundet flere priser i ind- og udland bl.a. ved Berlingskes musikkonkurrence og Jacob Gade. Udover dette har hun modtaget undervisning af professor Valery Vorona i Moskva og skal i dag spille værker af bl.a. Brahms og Bach.
Benjamin Skydsgaard er prisvinder både ved Berlingskes Klassiske Musikkonkurrence og den internationale Steinway-Festival samt guldvinder i unge spiller klassisk.
Han studerer på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, og er elev hos Jens Elvekjær og Eugen Indjic.

sky

Skriv en kommentar