(Last Updated On: 23. februar 2018)

Klar til autoklargøring

Fem-seks timer tager det at klargøre en bil som ny hos Kenneth Burnets nye virksomhed på Højerupvej 23 uden for Store Heddinge.(Foto: Klaus Slavensky)

Store Heddinge: En af de mange nye virksomheder på Stevns er Stevns Autoklargøring og Bilpleje.

Indehaveren er den 24-årige Kenneth Burnet, og det at drive forretning er ikke nyt for den unge iværksætter.

Startede som dreng

Han er udlært mekaniker fra Max Due i Køge, men begyndte allerede som dreng at reparerer knallerter og siden brugte biler, som han solgte, en business, der fortsatte under læretiden.

Som 18 årig startede han firmaet DK.AutoExport på Trykkervej i Store Heddinge, som primært sælger biler videre til udlandet.

Siden 5. februar i år har den innovative fagmand haft autoklargøringsfirmaet, der satser på service af firmabiler, men som også plejer og shiner private biler op som nye.

– Vi sætter bilen i stand til billige penge, siger Kenneth Burnet, der har flere forskellige pakketilbud, som bl.a. indebærer at gøre biler klar til salg eller syn.

Idéudvikler hele tiden

Kenneth Burnet fortæller, at han i sin læretid lærte “rigtig service” og han bruger flittigt tjeklister, så alle slags biler kommer sikkert gennem klargøringen.

– Hvordan man får idéen? Tja, jeg får hele tiden idéer og lyst til at kaste mig over nye ting, forklarer han og tilføjer:

– Nogle gange er der nedture, men så prøver jeg igen og så kommer opturen, lyder det fra den unge virksomhedsejer, som har lært sig selv at bogføre og driver nu hele to virksomheder.

Fritiden er beslægtet med arbejdet og handler om motorcross og at bygge motorcykler. Hyggehobby, kalder han det. Men lige nu er fokus på at fastholde og udvide kundekredsen, hvilket blandt andet gøres med nyt udstyr, og et værksted, der emmer af lige så meget venlighed som dets unge ejer.

sky

 

Skriv en kommentar