(Last Updated On: 6. september 2021)

Fritid: Regnguderne er jo også en slags guder, og de var til overmål med, da Nordstevns Gymnastik- og Idrætsforening (NGI) indviede nye sportsanlæg ved Skelbækskolen.
Men det tog ikke modet fra hverken formanden, Charlotte Petersen, som havde gjort et stort arbejde for at skaffe donationer til de flotte nye sportsanlæg eller fra de fremmødte gæster.

Skaterbanen uden skate

De børn, der var mødt op, hyggede sig på den store hoppeborg, hvor de blev drivvåde, men de havde det sjovt og kaldte den for et vandland.
Og den nye skaterbane blev indviet, dog uden aktører da den sikkerhedsmæssigt var for våd.
Overrasket æresmedlem
Lige inden indvielsen af skaterbanen tog bestyrelsen fusen på næstformanden Bent Leschly Sørensen, som dels blev udnævnt til æresmedlem og dels fik lov til at klippe snoren til det nye sportsanlæg.
– En idrætsforening ikke kan bestå uden frivillige kræfter og en velfungerende bestyrelse. Vi lægger alle mange timer i vores forening, men én gør sig særlig bemærket, og uden den person ville vi ikke være, hvad vi er i dag, sagde Charlotte Petersen i sin indvielsestale, og herefter blev Bent Leschly Sørensen opfordret til at tage mod udnævnelsen som æresmedlem af NGI.
De tilstedeværende bemærkede, at Bent Leschly Sørensen modtog udnævnelsen med en klump i hilsen og en lille tåre i øjenkrogen. Herefter var der klapsalver og jubelråb, og så klippede det nyudnævnte æresmedlem snoren til Skaterbanen, som nu er klar til brug.
– Skulle man gå med en skaterinstruktør der spirer i maven, så hører bestyrelsen gerne fra dig, find vores kontakt info på vores hjemmeside: NGI-Stevns.dk, lød en opfordring fra Charlotte Petersen, der sendte mange venlige tanker til Klippinge Slagteren, Dagli’Brugsen Strøby, Klippingegård og Østervang Sjælland A/S, som havde valgt at støtte det åbne arrangement hus.
– Disse bidrag gjorde, at vi ikke led et kæmpe tab, så nu kan vi holde skindet på næsen, sagde Charlotte Petersen, som til gengæld måtte finde sig i regndråber på denne legemsdel.
Foruden skaterbanen er der også en hockeybane, og NGI’s næste projekter er udendørs fitness og en parkourbane.

sky

Skriv en kommentar