(Last Updated On: 3. januar 2019)

Strøby Egede: Praktikvejledere er nøglen til skabe de bedst mulige uddannelsesforløb for de unge elever, så de ikke falder fra, inden de har gennemført deres uddannelse.

Sådan er det i mange fag, og FOA er så bevidst om dette, at de hvert år kårer årets praktikvejleder.

Det blev Margit Jensen

I år blev det Margit Jensen, som er praktikvejleder for SOSU-eleverne på Plejecenter Egehaven i Strøby Egede.

Margit Jensen blev udvalgt blandt praktikvejledere, der var indstillet fra Greve, Solrød, Køge og Stevns Kommuner samt SUH Køge (Sjællands Universitetshospital).

– Det er dejligt, at en vejleder i Stevns Kommune igen er valgt til årets praktikvejleder af FOA Køge. Det er meget fortjent, at det blev Margit, siger Helle Hjarsø, uddannelseskonsulent i Stevns Kommune.

– Margit arbejder med en meget anerkendende tilgang til eleverne og er selv en fantastisk rollemodel. Både når det handler om at skabe gode relationer til borgerne, have stærke handlekompetencer og etiske holdninger til sit fag, slutter Helle Hjarsø.

Der er 35 vejledere

Generelt arbejder vejlederne i Stevns Kommune med kvalitet i vejledningen, og det, at skabe et sundt læringsmiljø for eleverne, er grundlæggende.

Helle Hjarsø forklarer, at vejlederne i Stevns Kommune arbejder med at skabe et godt og trygt læringsmiljøs, som er forudsætningen for, at eleverne kan udfolde og udvikle deres talent.

På SOSU-området i Stevns Kommune er der 35 vejledere til de mange uddannelsesforløb. I år har der været ca. 45 elevforløb i gang på SSH/SSA uddannelsen, og derudover et grundforløb med 20 elever.

 

Skriv en kommentar