(Last Updated On: 9. maj 2014)

LaeserneSkriver1Af John  Bitsch
Amtsskrivervej,
Strøby

Lørdag den 26. april klokken cirka 18 var vi ude og gå en tur i Vallø slotspark.
Vi var kommet igennem parken, på vej over broen ved slottet, da mit barnebarn på 3½ år siger ”farfar, jeg skal tisse”, og så ved enhver, der har haft et barn i den alder, at det skal gå lidt hurtigt. Så det lå lige for, at vi ville spørge inde på Vallø Slotskro, om det var muligt at låne deres toilet.
Jeg spurgte venligt i døren med mit barnebarn i hånden, om vi kunne få lov til lige at låne deres toilet – for en lille tissetår – men nej, det kunne der ikke være tale om, da det var et lukket arrangement. Vi kunne forføje os til parken. Jeg spurgte vantro igen og fik den samme besked.
Vi nåede dog kun lige udenfor døren, da den lille mand ikke kunne klare presset fra blæren længere – i mine øjne absolut utilstedeligt og ekstremt nedladende opførsel fra Vallø Slotskro overfor andre mennesker, og her snakker vi endda om en lille dreng på 3½ år, og ikke om en turistbus fuld af mennesker eller nogle med store mudrede støvler på, som Tina Møller fra Vallø Slotskro brugte som argument for, at de har den holdning, at de aldrig låner deres toilet ud – og heller ikke til en lille dreng, som virkelig skulle tisse.
NB. Solen skinnede, og vi havde sommersko på.
Det giver stof til eftertanke.

Skriv en kommentar