(Last Updated On: 18. december 2017)

Fra venstre er det Frederikke, Smilla, Julie og Mathilde, der varmer op til deres heat. (Privatfoto)

Roning: Rødvig Roklub deltog lørdag den 9 december i samarbejde med Kraftcenter Roskilde – Team Danmarks talenttræningscenter for sjællandske roklubber – ved Euro-slide i Gladsaxe.

Slideroning er indendørsroning , hvor op til otte romaskinerne bliver koblet sammen på en såkaldt »slide«, hvormed roerne skal ro i takt som et hold for at få et godt resultat, fuldstændig som på vandet.

Alle tre metaller

Roerne fra Rødvig Roklub klarede sig flot, og der blevet roet medaljer hjem i alle metaltyperne.

Det blev til en guldmedalje til Mathilde Joensen, Julie og Frederikke Munch som roede sammen med Sorøs Milla Post-Kallenbach i klassen 4-slide U15.

Kevin Joensen, med makkeren Leander Kalizan fra Roskilde, blev nummer to og vandt dermed sølv i 2-slide – slået på målstregen af Bagsværd.

Julie og Frederikke Munch vandt i deres klasse, 2-slide U15, en bronzemedalje.

I klassen 2-slide U17 roede Patrick Klestrup sig, sammen med Emil Nielsen fra Roskilde, til en flot syvendeplads i et stærkt felt med mange deltagere.

Mathilde og Frederikke deltog sammen med roere fra Sorø og Roskilde i U19-slide og yngre. Her blev det til en fjerdeplads i et tæt opløb.

De sidste i ilden var Patrick og Kevin i en 8’er – sammen med roere fra Sorø og Roskilde . De blev nummer to i deres heat og sammenlagt nummer fire.

 

Skriv en kommentar