(Last Updated On: 7. december 2021)

Topnavne står i kø for at underholde i Kulturhuset i Rødvig

Anne Karin Broberg og Ann Farholt kommer til Rødvig den 11. december på Harmonien og drysser bunker af juleglans over Stevns. (Pressefoto)

Musikperler: Under kommunalvalgkampen blev der afholdt et debatmøde om kulturlivet på Stevns, som foregår i restaurant Harmoniens store sal i Rødvig.

Foruden en lang række politiske kandidater, var ordstyrer og konferencier, skuespiller og komiker, Andreas Bo, som efter flere år som køgenser er flyttet til Stevns.

Dengang fik han sneget en bemærkning ind om, at han kom igen og optrådte med et soloshow. Og det gør han lørdag 12. februar 2022 kl. 20.

Men han er ikke alene, der er foreløbig linet 9 underholdende programmer op med lutter store navne fra den danske solist- og musikscene, hvorfor folkene bag har givet konceptet navnet Musikperler.

Det er selvfølgelig for at binde det sammen med stedets sommerrevy Revyperler.

To show inden jul

Allerede den 9. december kl. 20 indtager selveste Ulf Pilgaard den smukke gamle scene i Harmonien med sit samtaleshow ”Alletiders Ulf”, hvor han fortæller røverhistorier fra backstage.

Det skulle være vist den 11. november, men blev udsat på grund af sygdom. Men nu er Cirkusrevyens stjerne klar til at berette om hvem han er når lyset slukkes i salen? Og hvilke historier bliver fortalt bag scenen? Hvordan var Dirch Passer at dele garderobe med? Og er Lisbet Dahl lige så sjov i kulissen, som på scenen? Og meget mere.

Få dage efter, lørdag den 11. december, komme 2 jazzede og charmerende damer, Anne Karin Broberg og Ann Farholt, som efter endt sæson som syngepiger i Bakkens Hvile, har sammensat et forrygende, musikalsk og jazzet julearrangement.

Dørene åbner kl. 17:30, og Harmoniens Julebuffet serveres kl. 18, og så starter koncerten starter ca. kl. 20, og er opdelt i to sæt af 40 minutter med den toptunede jazzpianist Mads Søndergaard på tangenterne.

Underholdning og buffet

I 2022 er der foruden spasmageren Andreas Bo andre kendisser, som f.eks. den lokal musikperle af international klasse, der giver intim koncert fredag, 4. februar 2022 kl. 21.

I marts næste år snupper X-Factor sanger Frank Clifforth mikrofonen og med sig har han danseren Lena Power. Det sker lørdag den 5. marts kl. 21. Lørdagen efter, den 12. marts kl. 20:30, er der langt fra lagt op til A Long Lonely Night, for der kommer Sko/Torp og giver alle sine hits og mere til.

Søndag den 3. april kl. 15, skrues der ned for højttalerne, men ikke for iøjefaldende sange og melodier, for der dukker sangeren fra Sinatra Syndicate, Henrik Egholm, op sammen med pianist Jesper From, for at optræde med et musikalsk viseforedrag.

Og Jesper From er søn af Ida og Bent From, som stod bag folkekære succeser som ”Pensionistvisen”, ”To lys på et bord”, ”Et slaw for det gode humør”, ”Ta me ud å fisk”, og mange, mange flere. Her er der mulighed for kaffe, kage og frokostbuffet.

Lørdag den 9. april står den på blues og rock med superguitaristen Billy Cross. Han har spillet sammen med alt der kan krybe og gå på den internationale og danske musikscene, men kan også solo. Så der er dømt unik intim koncert.

Forårssæsonens foreløbige afslutning sker lørdag den 21. maj kl. 20:30 med Bluesikonet Thorbjørn Risager & The Black Tornado.

Til alle arrangementer kan tilkøbes koncertbuffet, som kreeres af Harmoniens populære kok og restauratør, Harry Böckmann samt gæstekokke.
sky

Skriv en kommentar