(Last Updated On: 21. oktober 2020)

Stevnsbadets varmtvandsbassin er skadet og skal repareres

Halinspektør Ole S. Hansen er ked af at varmtsvandsbassinet er lukket på grund af skade, men som man kan se på billedet er der stadig panoramaudsigt gennem den meterlange glasvæg af vinduer fra gulv til loft, og flere andre bassiner. er stadig tilgængelige.
(Arkivfoto: Klaus Slavensky)

Fritid: Stevns Kommunes svømmehal er fra 2012, og ligger i udkanten af Store Heddinge.
Varmtvandsbassinet med boblebænk, massagedyser og modstrømsbølge har gennem flere år været benyttet af bl.a. mennesker med genoptræningsbehov.

Tre uger uden bassin

Men de seneste tre uger har det været tømt for vand på grund af, at fliserne i bassinet har løsnet sig.
Det har naturligvis skabt frustrationer blandt de faste varmtvandsgæster, som har kontaktet Stevnsbladet for at høre om »hvad der foregår?«.
Det spørgsmålet har vi stillet videre til halinspektør Ole S. Hansen.
– Det er meget trist, for dette bassin har været vores største aktiv, fortæller Ole Hansen og fortsætter:
– Vi kender ikke årsagen, men det hele skal op, og der skal foretages såkaldte trækprøver, så vi kan se om trykket kommer fra oven eller fra neden, forklarer halinspektøren, som også oplyser, at for at kompensere varmtvandsbrugerne, så har man gjort vandet i børnebassinet varmere, så det kan benyttes.

Der kan gå måneder

I sidste uge blev der afholdt et byggemøde med bl.a. projektleder Asger Olsen fra kommunens Teknik- og miljøforvaltning.
– Det er meget kompliceret, men nu har vi fået taget vandprøver for at undersøge hvor agressivt det varme vand er, og det får vi svar på om en uges tid, siger han.
– Der skal udarbejdes en rapport og så skal vi bl.a. finde ud af hvilken fugemasse der skal bruges ved reparationerne, lyder det fra Asger Olsen, der desuden siger, at det kan betyde at sagen af finansielle grunde måske skal forbi det politiske udvalg. Der er således lange udsigter til at dette wellness-tilbud kan genåbnes.
– Der kan godt gå nogle måneder, spår Asger Olsen.
Alle Stevnsbadets øvrige tilbud er stadig åbne.

sky

Skriv en kommentar