(Last Updated On: 5. september 2014)

HÅRLEV: Hårlev Borger- og Erhvervsforening afholdt sidste lørdag høstmarked på stationspladsen, og for første gang blev der under navnet ”Tour de Hårlev” afholdt cykelløb. 
8-Klar-til-start
Cykelrytterne er klar til afgang. (Foto: Rikke Michael Hansen)

I alt 95 ryttere havde tilmeldt sig en af de tre mulige ruter: 42 ryttere havde meldt sig på den lange rute på 76,6 kilometer, mens de resterende ryttere fordelte sig nogenlunde ligeligt på den 50 kilometer lange mellemrute og familieruten på 25 kilometer.
”Det er jo første gang, løbet afholdes, og vi havde budgetteret med 100 tilmeldinger til cykelløbet, så jeg er godt tilfreds med antallet”, siger Johnny Andersen, formand for HBE, umiddelbart efter, at han har sendt det første hold cykelryttere af sted fra Bygma klokken 9.30.
Status efter et velafviklet cykelløb byder dog på et par ændringer til næste års udgave af Tour de Hårlev. Der kommer nye skilte, ruten skal gå sydpå og ad mindre veje. Endelig bliver der også forbedringer på depotforholdene.
På parkeringspladsen bag ved Hårlev Station åbnede borgmester Mogens Haugaard Nielsen (V) klokken 9.00 høstmarkedet – og til de morgenfriske var der allerede fra klokken 08.30 både morgenbrød og kaffe på kanden.
I alt var der opbakning fra 69 betalende stande med byens butikker, foreninger, kræmmere og andet godt. Dagen igennem var der aktiviteter for såvel store som små. Et stort hit var blandt andet muligheden for at skyde på mål på Hårlev Motor-standen.
”Vi havde en dejlig dag, og trods det dårlige vejr i ugen op til, så slap vi for regn på selve dagen. Der var nok lidt færre besøgende end sidste år, men min fornemmelse er, at de fleste havde et godt salg”, siger Johnny Andersen, og han sender en stor tak til alle dem, som har hjulpet til med planlægningen og afviklingen.
rmh
1-Borgmester-åbner-marked
Klokken 9.00 åbnede borgmester Mogens Haugaard Nielsen (V) høstmarkedet på stationspladsen. (Foto: Rikke Michael Hansen).
2-Morgenbrød
Der var morgenbrød og kaffe på kanden til de morgenfriske. (Foto: Rikke Michael Hansen).
3-Høstfest-i-Hårlev
Dagen igennem blev der handlet. (Foto: Rikke Michael Hansen).
4-Skud-på-mål
På Hårlev Motors stand kunne man få afprøvet sine skudkundskaber, hvilket mange benyttede sig af dagen igennem. (Foto: Rikke Michael Hansen).
6-Før-start2
Inden længe skal rytterne ud på landevejene. (Foto: Rikke Michael Hansen).
9-Feltet-sendes-afsted
De 42 tilmeldte ryttere på den 76,6 kilometer lange rute sendes af sted fra Bygma i Hårlev. (Foto: Rikke Michael Hansen).

Skriv en kommentar