(Last Updated On: 8. oktober 2019)

Fremmødet var stort til de tre mandeaftener. (Foto: Stevns Bibliotekerne)

Stevns: Det blev tre særdeles velbesøgte arrangementer, da Stevns Frivillighedscenter i samarbejde med bl.a. Ældre Sagen, Mænds Mødesteder Stevns (MMS) og Stevns Bibliotekerne – i forrige uge havde inviteret kommunens pensionsmodne mænd til tre inspirationsaftener med temaet ’Pension – hvad så mand’.

Mere end 60 mænd dukkede op til hvert arrangement for at høre om nogle af de ting, man kan beskæftige sig med på Stevns, når man forlader arbejdsmarkedet.

Aftenåben på Blommevej

MMS Stevns, som har deres eget hus på Blommevej 3 i Strøby og i dag har 92 medlemmer, forventer efter de tre travle aftener, at medlemstallet vil stige yderligere i den kommende tid.

– For at give den bedste mulige start til nye mænd, vil Mænds Mødesteder som noget nyt holde aftenåbent fra 19.00 til 22.00 om torsdagen, fortæller Per Jensen fra MMS.

Han forklarer videre, at MMS er et sted kun for mænd, både dem, der nærmer sig efterløns- eller pensionsalderen, mens også for andre mænd, der mangler et sted, hvor man kan få lov at udfolde sine ideer og være i hyggeligt selskab med andre mænd.
rmh

Skriv en kommentar