(Last Updated On: 31. marts 2022)

Stevns Erhvervsråd uddelte tirsdag aften priser til det stevnske erhvervsliv. Årets Virksomhed blev Kernebyg Aps i Store Heddinge.

Kernebyg Aps v. Patrick Nielsen blev Årets Virksomhed ’22. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Hårlev: En klassisk tømrervirksomhed med 10-15 ansatte og hovedsagelig opgaver lokalt. Sådan lød fremtidsdrømmene fra 26-årrige Patrick Nielsen, da Stevns Erhvervsråd i 2015 mødte ham første gang til iværksættervejledning. Finanskrisen var i frisk erindring i håndværksfagene, og dengang var det ikke en udfordring at skaffe folk, snarere at skaffe arbejde.

Her 6 år og 4 måneder efter opstart, er fremtidsvisionen blevet en realitet. Kernebyg Aps er i dag en veletableret tømrerforretning med i alt 14 ansatte, herunder to lærlinge og to skolepraktikanter.
Stort set alt arbejde udføres for kunder i lokalområdet, hvor kunderne gerne anbefaler Kernebyg Aps som en seriøs og ordentlig leverandør.

– Kernebyg Aps er kåret som Årets Virksomhed 2022 i Stevns for igennem 6 år at have holdt hovedet koldt, truffet velovervejede beslutninger og dermed skabe en solid virksomhed og god arbejdsplads, som i øvrigt understøtter Stevns-håndværkernes gode renomme både i og udenfor området, lød det bl.a. i motivationen fra erhvervschef i Stevns Erhvervsråd, Thomas Christensen.

– Det har indtil videre været en fantastisk rejse med god hjælp og støtte fra Stevns Erhvervsråd, Stevns Kommune og fra mine kompetente medarbejdere, sagde Patrick Nielsen, som glæder sig til den fortsatte rejse med mange spændende projekter på tegnebrættet. Blandt andet ambitionen om at udvikle et bæredygtigt boligkoncept med byggeri i Store Heddinge.

De to øvrige nominerede til Årets Virksomhed ’22 var Klinten Hotel og Konference i Rødvig samt Bent Møller i Store Heddinge.
rmh

Skriv en kommentar