(Last Updated On: 27. juli 2018)

Kør den sidste etape af PostNord Danmark Rundt som motionist og støt Julemærkehjemmene

Motion: PostNord Danmark Rundt kører ud på den femte og sidste etape på søndag den 5. august, hvor de professionelle cykelryttere blandt andet skal køre på de stevnske landeveje.

Julemærkefonden afvikler samme dag et helt unikt velgørenhedsløb, som også passerer igennem Stevns, omend ruten ikke er helt den samme rute. Man kan melde sig på den 105 km. lange cykeltur, og deltagergebyret på 495 kroner går til Julemærkehjemmene arbejde for udsatte børn i Danmark.

Løbet starter på Torvet i Faxe klokken 9. Forinden serveres der kaffe og et rundstykke til alle deltagerne, som vil blive sendt af sted af Faxes borgmester og Julemærkefondens direktør. 10 dygtige MC racemarchals sørger for sikkerheden på turen, hvor der køres med ca. 26 til 28 km. i timen. To servicebiler med hjul og slanger hjælper til ved punkteringer.

I området omkring Køge er der efter ca. 50 km et depotstop, som Den Velgørende Forening “Tour de TAXA” velvilligt står for.

Målstregen på Frederiksberg Allé forventes passeret kl. ca. 13.30, og herefter kan deltagerne i et særligt afspærret område ved målstregen følge de professionelle cykelrytteres afslutning af årets PostNord Danmark Rundt 2018.

Praktiske oplysninger:

  • Pris: Fra 495 kr. deltagergebyr går ubeskåret til Julemærkehjemmene.
  • Løbsdato: 5. august 2018
  • Distance: 105 km
  • Start: Vinkældertorvet, 4640 Faxe, kl. 9.00
  • Mål: Falkoner Allé, Frederiksberg, forventet ankomst ca. kl. 13.30
  • Tilmelding på julemaerket.dk/877/velgorenhedslobet

 

Skriv en kommentar