(Last Updated On: 25. oktober 2019)

Opbakningen til nyt, lokalt Knæk Cancer-løb var så overvældende, at arrangøren måtte flytte start- og målområdet til mere passende rammer i Stevnshallen.

Arrangør Heidi Larsen foran Stevnshallen, som velvilligt stillede deres faciliteter til rådighed. (Foto: Dorte Balle)

Store Heddinge: 34 børn og mere end 100 voksne deltog søndag den 20. oktober, den sidste dag i efterårsferien, i et velgørenhedsløb til fordel for Knæk Cancer.

Arrangør Heidi Larsen var både overvældet, rørt og meget glad for den fantastiske opbakning til det helt nye initiativ, som blev langt større end hun havde turde håbe på, da hun en måned tidligere fik ideen til løbet.

– Jeg lå en nat og kunne ikke falde i søvn. Så kom jeg på den idé, at hvorfor skulle vi ikke have et lokalt løb til fordel for Knæk Cancer, fortæller Heidi Larsen, som dagen efter lavede et opslag på sin private facebookside.

Venner meldte sig til, og delte med deres venner, og snart var der omkring 100 voksne og 25 børn, der havde meldt deres deltagelse.

– Jeg kunne jo godt regne ud, at vi ikke kunne sende så mange løbere af sted hjemme fra min vej, så jeg tog kontakt til Stevnshallen, og de ville heldigvis meget gerne støtte arrangementet, så vi fik lov at bruge hallens faciliteter før, under og efter løbet, fortæller arrangøren, der udover at være dagplejer, også er aktiv i både Stevns Cykel Motion og Sierslev Håndboldklub samt instruktør i Fit og Sund.

På selve dagen kom flere til, og mere end 100 voksne samt 34 børn deltog – og alle børn fik en guldmedalje for deres indsats, sponseret af Kims Auto.

Deltagergebyret var 50 kroner, som gik ubeskåret til Knæk Cancer indsamlingen. Ialt gav velgørenhedsløbet 8.475 kroner, som Heidi Larsen ringer ind i aften til det store indsamlingsshow på TV 2.

Om løbet gentages til næste år?

– Ja, det gør det, så sæt allerede et kryds i kalenderen, for det bliver – ligesom det var i år – søndag i uge 42, lover Heidi Larsen.
rmh

Der var to forskellige ruter at vælge imellem: den ene på 2 kilometer, den anden på 5 kilometer. Begge var de centreret omkring Store Heddinge og byens stisystemer med start og mål foran Stevnshallen. (Foto: Dorte Balle)

Skriv en kommentar