(Last Updated On: 17. august 2021)

Strøby Egede: Der blev for første gang afholdt AIK 65 Strøby Pigecup for U16 pigerne. Det skete lørdag den 7. august, og udover AIK 65 Strøby var der deltagelse fra Herstedøster, Nørrebro og Vallensbæk.

– Baggrunden for stævnet var, at DBU Sommerbold for pigerne blev aflyst, og vi havde sidste sæson spillet nogle rigtige gode og lige kampe mod pigerne fra hhv. Vallensbæk og Herstedøster. Derfor blev vi enige om en mini opstartsturnering, udtaler træner Kim Borgaard.

De fire deltagende hold i miniturneringen samlet foran målet. (Privatfoto)

Denne blev afholdt i Strøby, hvor også pigerne fra Nørrebro United deltog.

Turneringsformen var, at alle hold skulle møde hinanden i kampe af 30 minutter. Herefter var der placeringskampe om tredje- og fjerdepladsen samt første- og andenpladsen.

Med støtte fra de to sponsorer RobinHus og Luminiz, var der indkøbt en stor pokal til det vindende hold samt en guldmedalje til alle spillerne. Vallensbæk sørgede for drikkedunke til andenpladsen og en UEFA bold, der blev givet til dagens “detalje”. AIK smed et par målmandshandsker i puljen til »dagens redning«, og ikke mindst havde RobinHus fået lavet fire flotte pokaler til »dagens bedste kammerat«, hvor trænerne ud fra tre kriterier skulle finde en pige fra ens eget hold, der udmærkede sig som en god kammerat.

Med en enkelt afbrydelse grundet tordenvejr blev kampene spillet i supergod ånd, med masser af flotte mål, gode detaljer og masser af smil. Kun én kamp blev vundet med to overskydende mål. Resten endte med uafgjort eller en smal ét-målssejr til ét af holdene, hvilket var lige hvad de fire trænere forud for stævnet havde håbet og lagt vægt på.

– Samlet vinder på dagen blev Herstedøster med fem point og med et scoret mål mere end Nørrebro United, der også fik fem point. Vores egne piger fra AIK endte med tre point, og sidst Vallensbæk med to point – men alle endte med en fantastisk hyggelig dag på og omkring opvisningsbanen i Strøby, slutter Kim Borgaard.

Der var også tid til hygge på tværs af klubberne indenfor i AIK´s klubhus. (Privatfoto)

Skriv en kommentar