(Last Updated On: 1. juni 2022)

Turnering og auktion indbragte 26.000 kroner til fordel for brystkræftsagen

Ude på banen var der pyntet med store lyserøde badedyr i søerne, og alle flagene var i dagens anledning lyserøde. (Privatfoto)

Store Tårnby: Med masser af lyserøde flag i gården slog 60 golfspillere lørdag morgen den 21. maj kl. 9 ud på Vallø Golf til den årlige støtteturnering Pink Cup, hvor der samles penge ind til forskning af Brystkræft.

Kræftens Bekæmpelse, Støt Brysterne har siden 2003 arrangeret golfturneringen Pink Cup – en landsdækkende velgørenhedsturnering til fordel for brystkræftsagen. Igen i år deltog Vallø Golf i den 18-hullers stableford turnering, der spilles fra april til august.

– Pink Cup turneringen adskiller sig fra andre turneringer ved, at det ikke kun er det spillemæssige resultat, der er afgørende for placeringen. Det er først og fremmest det indsamlede beløb til brystkræftsagen, der tæller, forklarer Louise Ploug Østermark fra Vallø Golfcenter.

Der blev i Vallø Golf spillet i 5 rækker, A og B for kvinder, C og D for mænd og E for spillere med et handicap over 46.

Vallø Bistro serverede lækker mad, så deltagerne kunne få stillet sulten og tørsten. Efter præmieoverrækkelsen blev der afholdt auktion over dejlige ting, der ligesom præmierne var sponseret af et utal af forretninger, firmaer og privatpersoner.

Finn Vidø var sædvanen tro auktionarius. Der blev budt godt og grundigt på tingene og i alt indbragte spil og auktionen knap 26.000 kr. Det indsamlede beløb sendes senere på året til Pink Cup under Kræftens Bekæmpelse.

(Privatfoto)

Vallø Golf sender en stor tak til alle sponsorerne og en kæmpe tak til auktionarius for at styre slagets gang, og til alle deltagere i auktionen for at støtte det gode formål.

I anledningen af Pink Cups 20-årsjubilæum afsluttes turneringen i 2022 med en kæmpe landsfinale og jubilæumsturnering 16. september 2022 i Svendborg Golfklub – for hele 70 golfklubber.

Pink Cup Resultater

  • A rækken blev vundet af Else Hansen med 38 point.
  • B rækken blev vundet af Charlotte Dahl med 38 point.
  • I række C blev der spillet slagspil og her vandt Rino Frivert med 68 slag.
  • D rækken spillede stableford og Kristen Olesen vandt med 39 point.
  • E rækken blev vundet af Linda Nielsen.

Der blev også spillet tættest på flaget på alle par3 huller:

  • På hul 2 var Pia Skovgaard 9,73 meter fra flaget
  • På hul 6 var Kenn Glensvig Rasmussen 3,71 meter fra flaget
  • På hul 8 var Henrik Madsen 4,67 meter fra flaget
  • På hul 13 var Ole Søbæk 5,33 meter fra flaget
  • På hul 15 var Else Hansen 9,61 meter fra flaget

Skriv en kommentar