(Last Updated On: 27. april 2016)

30MSB PJakobEllemann StevnsVenstre Stevns havde inviteret Venstres politiske ordfører Jakob Ellemann Jensen til Stevns tirsdag den 26. april

Besøget begyndte kl. 17 på Stevnsfortet, hvor museumsinspektør Thomas Tram Petersen viste rundt. Jakob Ellemann var synligt begejstret for den levende formidling af historien om den kolde krig som museet danner ramme om, og på mange måder var det som at gå tilbage i en  “tidslomme” fra 1980erne. Jakob var selv udsendt soldat i Bosnien i 90erne og havde mødt polske officerer som talte dansk og som havde et indgående kendskab til dansk geografi, idet de var udset til at udgøre første angrebsbølge mod Danmark.

Tiden fløj af sted og både de lokale Venstre-folk samt Jakob Ellemann måtte haste til Tinghuset til medlemsmøde kl. 19.

– Her berettede Jakob Ellemann om Venstre-regeringens arbejde og mange politiske aftaler – herunder også om det noget dramatiske forløb om landbrugspakken, oplyser Hans Peter Michaelsen, formand for Venstre Stevns til Stevnsbladet.

Ellemann kom også ind på, “Danmarks største udfordringer for tiden er faldende indtægter pga. meget lav oliepris. Stigende udgifter til flygtninge, asylansøgere og integration samt en befolkning som bliver ældre og derved øges udgifterne i sundhedsvæsenet”.

– -Jakobs indlæg gav anledning til en levende debat med de ca 25 fremmødte Venstre-medlemmer hvor emnerne også strakte sig fra USA over Mellemøsten til Rusland samt udviklingen i EU, herunder stor bekymring om hvorledes den britiske folkeafstemning til Skt. Hans forløber. Det var en god aften med en levende og engageret ordfører, slutter Hans Peter Michaelsen.

Skriv en kommentar