(Last Updated On: 15. marts 2016)

FødevarenetværkMedlemmer af Stevns Fødevarenetværk sørger for lækre sandwich med lokale råvarer.

RØDVIG: Når Stevns kommune og Udviklingsgruppen Stevns Klint mødes til Verdensarvsdag i aften på Stevns Friskole i Rødvig, er der inspiration at hente for alle sanser.  Det gælder også maden, som deltagerne får serveret. Også her er Stevns i fokus. Medlemmer af Stevns Fødevarenetværk leverer nemlig råvarerne til de sandwich, som Traktørstedet Højeruplund tilbereder til dagen.

Der vil være fire forskellige sandwich – af hjemmebagte sandwichboller fremstillet af sigtet ølandshvede fra Brinkholm:
Roastbeef af oksekød fra Skovgård gårdbutik
Lammespegepølser – med hhv. chili og hvidløg samt ingefær og hvidløg fra Helene Kamp
Humus fra  Stevns Urter, råsyltede grøntsager fra Engvang Frugt og grøntsager fra Klippingegård
Varmrøget laks fra Fejø

Til lakse- og roastbeefsandwichen bruges bl.a. kokleare fra Urtopia som smagsgiver.

(Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

 

Skriv en kommentar