(Last Updated On: 21. juli 2016)

Lions og Dansk Veteranbil Klub afvikler i år sit 23. veteranbilløb, og denne gang kører veteranerne gennem Hårlev

VeteranSteenSTEVNS: Der er for såvel kørerne som arrangørerne mange traditioner forbundne med det årlige Lions Veteranbilløb på Stevns. Dog er der i år en ændring i ruten som veteranerne kører, nemlig at man besøger Hårlev i stedet for Karise. Der er som altid trængsel omkring deltagelsen, som dog må begrænses til 60 »ekvipager«.

Løbet starter kl. 10. lørdag den 30. juli på Rådhuspladsen i Store Heddinge. Bilerne ankommer allerede ved 8.30 tiden, så kørerne kan nå en bid morgenmad inden afgang. Målstregen er ved Store Heddinge skole, hvor kørerne forventes at nå frem kl. 13 til en velfortjent frokost og præmieuddeling. Se hele ruten i lørdagens udgave af Stevnsbladet.

– Arrangementet har sponsorer såvel på Stevns som udenfor, og de enkelte biler forsynes med reklameskilt for en sponsor. Sponsorerne danner ved deres bidrag et ikke ubetydeligt økonomisk grundlag for aktiviteten, som vi er glade og taknemmelige for, oplyser Viggo Nielsen fra Lions Stevns.

Hertil kommer, at Lions beregner sig nul procent for arbejde og administration, så overskuddet direkte går til Lions hjælpearbejde lokalt, nationalt og internationalt.

Skriv en kommentar