(Last Updated On: 13. april 2022)
Kræftens Bekæmpelse på Stevns fik en flot indsamlingsresultat.

Brødmaskinen blev taget i brug, da de mange bidrag skulle tælles op. Her er Jette Nielsen og Gina Øbakke fra bestyrelsen er i gang med at åbne bøtterne.
(Foto: Anny Borch Jensen)
Indsamling: Søndag den 3. april var Stevns-afdelingen af Kræftens Bekæmpelse ude for at samle ind til foreningens landsindsamling, der i år bl.a. går til støtte og opbakning til alle kræftpatienter og pårørende.

Hele 87 ruter

Årets resultat blev noget mindre end sidste års enormt flotte resultat, men det var forventet, fortæller Anny Borch Jensen, der er leder af Landsindsamlingen i Stevns Kommune.
 – Men vi er nu rigtig godt tilfredse med, og glade for, de i alt 165.507 kr. Med diverse sidste øjebliks afbud og udeblivelser endte vi med at få dækkes 87 ruter, hvilket giver 1.902 kr. per rute. Det er ganske flot. Stevnsboerne støttede igen rigtig flot, oplyser hun.
Der var en del fyldt bøtter, som vejede godt til. Indsamlerne var blevet godt modtaget, og kom glade tilbage, trods det kolde vejr. Der kom mest ind på en rute i Havnelev-Skørpinge, nemlig

4.913,50 kr. I Magleby var en med 3.075,50 kr. og i Strøby var en med 3.313,50.

På landsplan var der 12.000 indsamlere. Det samlede resultat var ikke optalt ved redaktionens afslutning.
Og man kan stadig betale på Mobile Pay enten på 873424, som er Stevns-afdelingens nummer eller på 938000, som er det landsdækkende nummer.

sky

Skriv en kommentar