(Last Updated On: 19. oktober 2018)

Hvordan får vi i fremtiden råd til kernevelfærden? Er det som Enhedslisten ønsker at sætte skatten op?

Er det som Nyt Stevns ønsker at spare massivt på alle kommunens områder og sætte stop for udviklingen? Eller er det at turde investere i fremtiden? For mig står det klart. Vi skal turde at investere i dag for at få råd til vores kernevelfærd i morgen. Derfor er jeg glad for det budget, som flertalsgruppen har indgået, og særligt som udvalgsformand for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme. Et budget, som sætter fokus på at skabe flere indtægter til kommunen gennem bosætning og flere lokale arbejdspladser.

Vi investerer i et iværksættermiljø, som fremadrettet kan skabe økonomisk vækst og nye lokale arbejdspladser. Vi investerer markant i at styrke turismen i Stevns Kommune og satser på, at vores verdensarv kan være en vækstgenerator for turismeindtægter. Vi investerer i mobilsignal de steder, hvor borgere og virksomheder i dag oplever sorte huller.

Vi sætter skub i salget af erhvervsgrunde, så flere virksomheder kan flytte til Stevns og etablere sig. Og endeligt så investerer vi 27 mio. kr. i en ny Stevnshal, som fremadrettet vil være et rum for fællesskab, frivillighed og sundhed mange år ud i fremtiden.

Vi tør investere i fremtiden og derigennem skabe indtægter der fremadrettet kan finansiere vores fælles velfærd – det er forskellen på Nyt Stevns og flertalsgruppens budgetforslag.

Mikkel Lundemann Rasmussen (K)

Formand for Arbejdsmarked, Erhverv og Turismeudvalget

 

Skriv en kommentar