(Last Updated On: 27. oktober 2014)

Lars-R-Møller-4

De anerkendende klapsalver og mange grin fra tilhørerne tilkendegav, at publikum fik hvad de kom efter.

Den knurrende og kontroversielle pensionerede oberst, Lars R. Møller fastholdt sit publikum med et levende og engageret foredrag. Anekdoter fløj igennem luften krydret med skarpsindige og meget personlige vinkler på en krigs rædsler. Men også vigtigheden i det tætte kammeratskab, der opstår imellem soldater udsendt på mission, blev igen bekræftet af tilhørerne, idet mange af de fremmødte var medlemmer af Stevns Garderforening, der stod som arrangør af arrangementet.

Overskriften: ”Vi slår ihjel og lever med det” er titlen på en af Lars R. Møllers bøger, som flere havde medbragt til foredraget, så obersten fik travlt med at signere bøger i pausen. Han har dog det princip, at han ikke selv medbringer og sælger sine bøger ved foredragsaftner.

Her er et lille minuts film fra aftenens foredrag, der fandt sted for 117 tilhørere, torsdag den 23. oktober på Klinten i Rødvig. Stevns Garderforenings valg af foredragsholder var åbenbart så populært, at man desværre havde måtte melde udsolgt overfor endnu flere interesserede.

kic

 

 

 

Skriv en kommentar