(Last Updated On: 3. marts 2022)

Kære politikere i Stevns og Køge Kommune,

Ludvig Holberg skrev i 1723 komedien Den stundesløse, hvor hovedpersonen Hr. Vielgeschrei laver stor ståhej for ingenting. Og hvorfor så drage denne fortrinlige komedie frem igen her i 2022?

Jo, det er meget tankevækkende gennem mange år at have fulgt historien om en statsvej fra Stevns til motorvejssystemet. Hvad er der ikke indtil nu brugt af tid og penge på at nå frem til … nå ja, ofte stor ståhej og nærmest ingenting?

Er jeg nu bare en sur og tvær borger, der bare vil øffe? Nej, det er jeg absolut ikke, så lad mig derfor tage de positive briller på.

Det er mere end meget glædeligt, at politikerne nu endeligt har skrottet planer om en sydlig vejføring, da der simpelthen ikke vil blive flyttet nok trafik ved den løsning. Kom nu i det konstruktive og nødvendige arbejdstøj i begge de involverede kommuner, og få skabt et fælles fodslag, der kan frembringe en brugbar nordligere løsning.

Man kan ikke lave om på det skete, men man kan se fremad. Et mundheld siger ”bedre sent end aldrig”. Lad os tro på det.

Steen Egholm
Kærvej 13
Endeslev

Redaktionen: Det tyske ordsprog ’Viel Geschrei und wenig Wolle’, betyder iflg. Det Kgl. Bibliotek: “Meget skrig og skrål, men ikke ret meget uld”.

Skriv en kommentar