(Last Updated On: 13. januar 2020)

Valg: Nu kan du stemme til det supplerende forbrugervalg i Stevns Spildevand.

Frem til den 19. januar har du mulighed for at få indflydelse på spildevandsområdet i Stevns Kommune. Her holder KLAR Forsyning nemlig supplerende forbrugervalg til Stevns Spildevand.

Hver husstand én stemme

KLAR Forsyning åbnede mandag den 13. januar op for afstemningen til det supplerende valg, hvor der skal findes en forbrugervalgt repræsentant samt to suppleanter til bestyrelsen i Stevns Spildevand.

Det sker, da en af de forbrugervalgte kandidater fra Stevns har valgt at trække sig fra sin bestyrelsespost i Stevns Spildevand, og der på nuværende tidspunkt ikke er nogen suppleanter.

Alle myndige personer, der får håndteret spildevand eller tømt bundfældningstank af Stevns Spildevand, kan stemme ved valget.

Flere stiller op

I alt tre kandidater stiller op til valget, og det er: Anders Buchardt Møller-Hansen, Store Heddinge, Carsten Myler, Strøby Egede og Mogens Jappe, Strøby Egede.
Man kan se en præsentation af de tre kandidater på klarforsyning.dk.

Stem fra din sofa

KLAR Forsyning afholder valget elektronisk, hvilket betyder, at man kan stemme via klarforsyning.dk fra sin computer, iPad og tablet. Man skal bare bruge sit NemID.

Hvis du gerne vil stemme men ikke har adgang til en computer, kan du møde op på Vasebækvej 40 i Køge, hvor KLAR Forsyning i åbningstiden fra mandag til fredag stiller en computer til rådighed i afstemningsperioden.

Afstemningen lukker den 19. januar kl. 24.00, og valgresultatet bliver offentliggjort i løbet af uge fire.
sky

Skriv en kommentar