(Last Updated On: 15. februar 2022)

Stevns: På Stevns Bibliotekerne er der underholdning for både små og større børn, når vinterferien sætter ind i uge 8.

Fødselsdagsfest med Alfons Åberg

For de små er der fødselsdagsfest for en helt særlig person, som børnene helt sikkert kender. Det er nemlig Alfons Åberg, der fylder 6 år – og hans Faster Fiffi har sat sig for at lave en dejlig fest for ham.

Indeni Faster Fiffi gemmer sig skuespilleren Linda Elvira Magnussen. Hun inviterer børnene ind i Alfons-forfatteren Gunilla Bergstrøms finurlige univers i denne dramatiserede oplæsning.

’Fødselsdagsfest for Alfons Åberg’ – for de 3-6-årige kan opleves tirsdag den 22. februar, klokken 10.30-11 i Fælleshuset ved Strøby Egede Bibliotek.

Hent gratis billetter på stevnsbib.dk/arrangementer.

Læs og spil med Dysterdragen

Er dit barn vild med at game og mellem 8 og 13 år? Så kom med, når biblioteket og Søren Jønsson fra Peasoup.dk inviterer ind i en eventyrverden med bøger og spil om ’Dysterdragen’.

(Pressefoto)

Peasoup har opfundet ’augmented reality (AR) smart books’ og bruger AR til at lægge et virtuelt lag oven på virkeligheden. Ved hjælp af bogen og app’en ’Dysterdragen’ kan man opleve eventyrene om Dysterdragen, mens man selv vælger vejen gennem historien og på den måde får en interaktiv læseoplevelse.

På dagen fortæller Søren også om den nyeste bog og spil om Dysterdragen: ’Vidundersværdet’, som er lige på trapperne og er man heldig, kan der endda være mulighed for at få lov at prøve det af.

Det vil være en god idé at medbringe enten smartphone eller tablet, og samtidig downloade app’en ’Dysterdragen’. Biblioteket har iPads til dem, der ikke har – og Søren fra Peasoup medbringer bøger.

’Gaming med Dysterdragen’ – fra 8 år-13 år er torsdag den 24. februar, klokken 10-12, på Store Heddinge Bibliotek.

Gratis billetter kan hentes på stevnsbib.dk/arrangementer.

Skriv en kommentar