(Last Updated On: 16. marts 2021)

Erhverv: Stevns Erhvervsråd afholder årets generalforsamling efterfulgt af Erhverstræf ’21 onsdag den 24. marts. Grundet situationen med corona afvikles såvel generalforsamling som Erhvervstræf virtuelt.

Sidste år blev Erhvervstræffet udskudt flere gange i håbet om normale tilstande, som dog aldrig blev en realitet, og kåringerne fandt sted i november. Dengang var forsamlingsforbuddet på 10 personer, og det kunne derfor lade sig gøre at invitere de nominerede i små hold. Det hele blev livestreamet, så erhvervsinteresserede kunne følge med hjemme fra deres stuer. Grundet det nuværende forsamlingsforbud på kun fem personer, bliver priserne i år uddelt virtuelt. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

På erhvervstræffet giver borgmester Anette Mortensen (V), udvalgsformand for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme (AET) Mikkel Lundemann Rasmussen (K) og erhvervschef Thomas Christensen en opdatering og status på erhvervspolitikkens centrale emner.

Der er på forhånd indhentet spørgsmål fra de erhvervsdrivende, som Anette, Mikkel og Thomas vil svare på. De vil desuden give en status på de fremskridt, der er sket på baggrund af den nye erhvervspolitik i Stevns Kommune.

Desuden kan man opleve organisations- og ledelseskonsulent Henrik Skovdal, som vil fortælle om, hvordan man bruger humor i sin kommunikation på den rigtige måde. Arrangørerne lover et humoristisk og passioneret oplæg, hvor Henrik deler ud af sin viden om basale teknikker, tips og tricks til at pifte formidlingen og kommunikationen op.

Der vil desuden være virtuel uddeling af erhvervspriserne Årets Virksomhed, Året Iværksætter samt Årets CSR-pris. De nominerede er listet i nærværende boks.

Start kl. 15.30

Generalforsamlingen er for erhvervsrådets medlemmer og afvikles mellem kl. 15.30 og 16.30.

Ved det efterfølgende Erhvervstræf ’21, der løber af stablen mellem kl. 17-18.30, er alle erhvervsdrivende i Stevns Kommune velkomne til at deltage.

Tilmelding til generalforsamlingen skal ske senest den 23. marts kl. 20, enten via Billetto eller ved at ringe eller maile til iværksætter- og virksomhedskonsulent Jesper Yde Knudsen på jesper@stevnserhvervsraad.dk, tlf. 21221765.

Det er også via Billetto, man kan melde sig til årets Erhvervstræf.
rmh

De nominerede:

Årets iværksætter:

  • Solartag
  • DRYK
  • Scandinavian Cello School

Årets virksomhed:

  • Jan Nielsen A/S
  • BN Plast Teknik ApS
  • Horisonten STU og Botilbud

De nominerede til årets iværksætter og årets virksomhed er indstillet af erhvervslivet og sekretariatet i Stevns Erhvervsråd.
Bestyrelsen i Stevns Erhvervsråd har valgt tre til nominering og efterfølgende en vinder blandt de tre nominerede.

CSR-pris:

  • Klippingegård
  • Højager Belysning A/S
  • Meny Store Heddinge

De nominerede til årets CSR-pris er indstillet af Stevns Kommune.
Stevns Erhvervsråds bestyrelse har valgt en vinder.

Kilde: Stevns Erhvervsråd

Skriv en kommentar