(Last Updated On: 24. januar 2022)

Uddannelse: EUC Sjælland slår onsdag den 26. januar kl. 19 – 21 de virtuelle døre op til informationsaften i Køge, hvor alle kan få inspiration til valg af ungdomsuddannelse. Det er COVID-19 restriktionerne, som gør, at informationsaftenen igen i år en online begivenhed.

Mange unge står lige nu foran en uddannelsesjungle, hvor der skal tages vigtige beslutninger om fremtiden. Udbuddet er stort og indeholder talrige forkortelser såsom EUD, EUX, HTX og STX, og aftenen skal være med til at skabe indsigt i og dialog omkring uddannelsesvalg.

– Vi byder forældre og fremtidige elever velkommen til at opleve en række videoer om uddannelserne og en chance for at tale live med en vejleder, lærer eller elev på EUD, EUX eller HTX. Der er altså mulighed for at dykke ned i netop den uddannelse, den enkelte finder spændende eller måske opdage helt nye retninger, fortæller uddannelseschef Thomas Ter-Borch.

I løbet af den virtuelle aften vil det – fra sin egen sofa derhjemme – være muligt selv at udforske skolens miljø, se videoer der præsenterer de mange uddannelsesretninger og få svar på alle spørgsmål om uddannelse, job og fremtid.

Arrangementet er også en optimal mulighed for voksne, der måske overvejer et karriereskift eller en anden uddannelsesvej.

Læs mere om informationsarrangementets forløb på EUC Sjællands hjemmeside: eucsj.dk, hvor man også får adgang til det virtuelle arrangement.

Skriv en kommentar