(Last Updated On: 15. marts 2017)

Ved landsindsamlingen søndag den 2. april kan du som indsamler og borger i Stevns Kommune give dit bidrag til at styrke vigtig kræftforskning

Stevns: Sidste år deltog 126 indsamlere i Stevns Kommune ved Kræftens Bekæmpelses landsindsamling. På landsplan blev der indsamlet 37,4 mio. kroner, der går til foreningens arbejde med forskning, patientstøtte og forebyggelse af kræft.

– Jeg håber, at vi kan blive mindst lige så mange indsamlere i år – og gerne lidt flere. Omkring 35.500 danskere rammes hvert år af kræft, og de har brug for vores hjælp. Der sker hele tiden store fremskridt indenfor kræftforskningen, men vi har stadig brug for at forske både i nye behandlingsmetoder, og i årsagerne til kræft, så vi kan nå hen imod, at færre bliver ramt af den frygtelige sygdom, siger Anny Borch Jensen, som er indsamlingsleder for Kræftens Bekæmpelse i Stevns Kommune.

– Vi har brug for cirka 135 indsamlere, og vi har i øjeblikket 70 tilmeldte, oplyser Anny Borch Jensen.

Du kan melde dig som indsamler og støtte forskning i kræft på telefon 7012 2017 eller på indsamling.dk.

Eller du kan tilmelde dig direkte til Anny Borch Jensen på 5650 4095 eller 2924 7726 eller på hendes e-mail: annyborch@mail.dk.
rmh

Forskning i verdensklasse

Hver gang Kræftens Bekæmpelse får 100 kroner, går:

  • 58 kroner til forskning i kræft
  • 21 kroner til hjælp og støtte til patienter
  • 15 kroner til oplysning
  • 6 kroner til administration

Kræftens Bekæmpelse har sit eget forskningscenter, der flere gange er blevet placeret blandt de absolut bedste forskningsinstitutioner i verden af det internationale »Scimago Institutions Rankings«.
Kræftens Bekæmpelse uddeler samtidig penge til forskningsprojekter på universiteter og sygehuse.  I 2016 blev det til omkring 170 millioner kroner.

Kilde: Kræftens Bekæmpelse

 

Skriv en kommentar