(Last Updated On: 25. februar 2020)

Foruden den klassiske indsamlingsbøtte får indsamlerne et flag, hvorpå de kan skrive personlige budskaber. (Kampagnefoto)

Indsamling: Der er godt en måned til at det forhåbentlig banker på døren, og at der står en indsamler fra Kræftens Bekæmpelse på Stevns.

Men det er ikke sikkert, for der skal bruges 135 frivillige for at nå hele kommunen.

Gå med den 29. marts

Søndag den 29. marts betyder meget for Anny Borch Jensen, som er formand for Kræftens bekæmpelse på Stevns og indsamlingsleder i kommunen.

– Brug tre timer af din tid og meld dig som indsamler til vores landsindsamling. Så støtter du mennesker ramt af kræft, livsvigtig forskning og forebyggelse af kræft, lyder appellen fra Anny Borch Jensen.

Hun har prøvet det før, og med held, for sidste år blev der indsamlet 157.193 kroner på Stevns, og det var mere end i 2018. Men der er brug for endnu flere midler til kræftforskningen.

Indsamling for os alle

Det er det personlige budskab, som er i centrum, når Kræftens Bekæmpelse holder landsindsamling.

For min bedste ven. For min mor. Fordi jeg fik hjælp. For kræftforskningen.

Indsamlere får udleveret et flag, hvorpå de kan skrive deres grund til at samle ind på et flag, som kan sættes på tøjet eller tasken.

Flaget bliver udleveret sammen med indsamlingsbøtterne. Anny Borch Jensen understreger, at det er helt frivilligt, om man vil bruge det.

Det personlige flag

Hver tredje dansker får kræft, så de fleste af os får sygdommen tæt ind på livet på et eller andet tidspunkt.

– Det mærker vi også på indsamlerne. Mange har en personlig grund til at gå på gaden for kræftsagen. Nogle har mistet familie-medlemmer eller venner, andre vil gerne støtte forskningen. Og en del har selv kræft. Vores erfaringer er, at det lille flag kan være med til at gøre indsamlingen mere personlig, siger Anny Borch Jensen.

Sådan melder man sig

Kun tre procent af Kræftens Bekæmpelses indtægter stammer fra det offentlige.

Resten af indtægterne er afhængige af donationer og indsamlinger.

Man kan melde sig som indsamler og støtte forskning i kræft på tlf. 7022 2019 eller på indsamling.dk. Eller direkte til Anny Borch Jensen på telefon eller sms til 29247726 eller på e-mail: annyborch@mail.dk
sky

Skriv en kommentar