(Last Updated On: 4. juni 2018)

Forhåbentlig bliver der masser af danske mål at juble over.

Store Heddinge: Til sommer er der VM i fodbold, og mange steder i landet kan man se udvalgte kampe på storskærm.

Det gælder også i Store Heddinge, hvor Snurretoppen – takket være en donation fra LIONS Stevns – inviterer alle fodboldinteresserede til at se Danmarks kampe i den indledende pulje på det store filmlærred med den gode lyd i Snurretoppen.

– Der er gratis adgang, men kiosken vil være velforsynet med slik, popkorn og flydende varer til tørstende sjæle. Vi håber, at vores publikum vil forsyne sig i kiosken, så Snurretoppen kan få dækket sine omkostninger, siger Karsten Visby fra Snurretoppen.

At adgangen er gratis skyldes, at rettighedshaverne DR og TV2 er bundet af aftaler med FIFA.

Frem med klaphatten

Danmark skal spille sin første kamp lørdag den 16. juni. Modstanderen er Peru, og kampen fløjtes igang kl. 18. Næste kamp en torsdag den 21. juni kl. 14 mod Australien, mens sidste modstander i den indledende runde er mod Frankrig tirsdag den 26. juni kl. 16.

Dørene i Algade 32 åbner en time før kampstart, så man også kan få optakten med.

I halvlegen trækkes lod om fine præmier.

Der er plads til 160 festlige fodboldfans – med eller uden klaphat – i salen. Efter først til mølle-princippet udleveres adgangskort til fodboldkampene. Kig forbi Snurretoppen på biografspilleaftener mellem kl. 18.30 og 19.30 for udlevering af adgangskort.
rmh

 

Skriv en kommentar