(Last Updated On: 26. februar 2015)

Læserbreve-735x415Af: Jens Broberg, Engvangsvej, Strøby Egede

I sidste udgave af Stevnsbladet kan man læse om en voldsom budgetoverskridelse i første etape af separatkloakeringen i Strøby Egede. Budgettet er skredet fra 13 mio. kr. til 24 mio. kr. Altså næsten 100 %.

Formanden for Stevns Forsyning A/S, Varly Jensen, giver i artiklen en sang fra de varme lande om, at man fremover skal være bedre til at informere og fremhæver, at dialogen med kunderne (grundejerne) er vigtig.

Set i bakspejlet var det måske bedre, hvis man fik nogle professionelle folk til at styre arbejdet og sørge for overholdelse af budgetterne. Lidt rettidig omhu ville være passende.

Kunderne (grundejerne) er selvfølgelig en vigtig interessent, da det er dem der skal betale for gildet. Stevns Kommune ligger i forvejen i top blandt landets kommuner med prisen på vandafledning.

Når man ser på renoveringen af Stevnsvej efter arbejdets udførelse, får man ikke indtryk af, at det er her budgettet er skredet. Vejen er nemlig dårligt renoveret med diverse bump til gene for de mange bilister, som dagligt kører på vejen.

Stevns Forsyning A/S er et 100 % ejet kommunalt selskab, så ansvaret for fadæsen må vel i sidste ende placeres hos de lokale kommunalbestyrelsesmedlemmer.

 

Skriv en kommentar