(Last Updated On: 21. juni 2022)

Sara Biltoft Christiansen (tv) fra Strøby Borgerforening, viceborgmester Anette Mortensen og Jan Johansen fra JJ Skovservice, der har bygget naturlegepladsen, som blev indviet søndag den 19. juni. (Fotos: Klaus Slavensky)

Strøby: Der var en sand folkevandring mod Strøby Fælled søndag den 19. juni, da byens nye naturlegeplads blev indviet.

Henved 100 børn og voksne mødte op til leg, madbod, ansigtsmaling, is og klovnen Nanutte.

Ros til ildsjælene

Der var selvfølgelig også snoreklip og taler, og en tak til NordeaFonden og Stevns Kommunes LAG-midler, og Jens Johansen fra JJ Skovservice var der også, for han havde faktisk bygget alle herlighederne.

– Wauu! Der er simpelthen tænkt på det hele, lød det fra viceborgmester Anette Mortensen (V), som havde fået æren af at klippe snoren med en kæmpe skræddersaks, der havde tilhørt bestyrelsesmedlem i Strøby Borgerforening, Sara Biltoft Christiansens farfar. Hun er idékvinden bag den fantastiske naturlegeplads.

– I har fået en naturlegeplads med noget for alle sanser. Mulighed for at få fart på, træne balancen, hænge nedad med hovedet og få stimuleret både smags- og lugtesansen, lød det fra Anette Mortensen (V), der også er formand for kommunens Børn, Unge og Læringsudvalg.

Hun fremhævede endvidere, at den med sine materialer faldt naturligt ind i området, gav rammer for at udleve fantasien, og samtidig bibeholde muligheden for at spille bold.

Klovnen Nanutte bekræftede, at naturlegepladsen er for alle aldre.

– Jeg smugprøvede den med børn fra 5. klasse forleden, og de sagde ”Megafed” og ”10 ud af 10”. Men en sådan legeplads kommer ikke af sig selv. Det kræver ildsjæle og et kæmpe arbejde. Tak fordi I gjorde det. Tak fordi I holdt ved. Tak fordi det lykkes, sagde Anette Mortensen før hun officielt erklærede det nye samlingspunkt for åbnet.
sky

Strøbys nye naturlegeplads på Strøby Fælled ved kirken er et overflødighedshorn af aktivitetsmuligheden fra hoppesten, gynger, svævebane og kravletunneler.

Skriv en kommentar