(Last Updated On: 2. januar 2022)

“Nicolinelund” har været igennem en fantastiske udvikling af området gennem de sidste par år, og især i år 2021.

Mange ting er opnået og man har virkelig kræset for grundejerne, hvor dialog og samarbejde har været et varemærke.

Fællesskabet og friheden er områder som prioriteres og alle har forståelse for hinanden og deres udfordringer i hverdagen.

“Nicolinelund” er virkelig værd at vælge til.

Lad os bare nævne nogle få områder, hvor dialogen og samarbejdet virkelig har været givtigt.

Stisystemer og adgangsforhold i og til Nicolinelund:

Stisystemerne er naturligvis gennemført i hele området, med fast underlag, som er nemt at vedligeholde og man har derved sikret sig, at man i vinterperioden både kan feje og salte, man har virkelig gjort noget for, at man kan komme rundt i vores smukke område hele året rundt.

Der er anlagt sti mod syd med udgang til Stevnsvej gennem en chikane, hvor man har placeret store sten for at afgrænse og markere ind- og udgang, det ser pænt ud.

De store sten er naturligvis placeret så både handicapcykler og Christianiacykler kan køre igennem uden problemer, det er det vi kalder godt tænkt og et tilfredsstillende samarbejde.

Stien til fælleshuset er også blevet etableret i år, og det er både med belysning og fast underlag, så alle kan komme op til vores fælleshus både i dagslys og om aftenen, dejligt.

“Alleen”, som man kalder det, er ligeledes blevet gjort i stand, trimmet og underlaget er lavet i forhold til alle regler, lokalplan, servitutter, vedtægter og sund fornuft.

Der er selvfølgelig blevet åbnet op til Stevnsvej, for enden af “Alleen” i lighed med stien mod syd, med chikane og de forhold som er nødvendige for at det giver sig pænt ud, samtidig med at man nu har gjort det nemt for alle grundejere i “Nicolinelund” at komme til offentlige transportmidler og andre gøremål i den retning, dejligt.

Man har sågar fjernet pigtråden, her har den sunde fornuft også sejret.

Den eventuelle smutsti er nu også anlagt i den nordlige ende, i lighed med naturstien, mellem 20 og 21, så nu er det muligt at gå en tur rundt i Nicolinelund, med mulighed for at nyde de nyklippede træer på “Alleen”.

Smut stien et naturligvis etableret så ingen grundejere generes.

Fælleshuset har fået egen indkørsel og der er anlagt parkeringspladser. Det grønne område tilhørende gårdhavehusene, i fællesskab med det nyetablerede Nicoline Have, er blevet anlagt, petanquebanen er færdig og det store orangeri er opbygget, man må virkelig sige, at området ved “Alleen” nu bliver brugt flittigt af alle grundejerne, som har fået store muligheder, både når det gælder selve området og adgangsforholdene.

Vores fælleshus er gjort handicapvenligt, så alle grundejere er stillet lige uanset handicap eller ej, virkelig dejligt at der tænkes på alle, men når fællesskabet er i højsædet så giver det jo sig selv, alle betaler jo også det samme i kontingent.

Efter etableringen af Nicoline Have har grundejerforeningen fået tilført midler som svarer til ca. 85.000 kroner årligt og det gør jo, at vi har muligheden for en fortsat udvikling, gennem den fantastiske positive dialog og et meget konstruktivt samarbejde.

Der kunne nævnes mange andre ting, men vi føler ikke dette som nødvendigt i denne sammenhæng, området er snart 5 år gammelt, så alle kan jo med egne øjne se at det er et veletableret område, med alle de fornødne faciliteter.

Vi takker for fællesskabet, friheden, dialogen og det positive samt gode samarbejde, hvor der virkelig har været fokus på det nære for grundejerne.

Jeg vedhæfter lige et enkelt billede, så man kan sidde og glæde sig over, at det var sådan, det så ud før hen.

Godt nytår til alle som virkelig er medvirkende til at gøre en forskel for friheden, fællesskabet, dialogen og samarbejdet i “Nicolinelund”.

It must have been a Dream, sorry.

Allan Olsson
Nicolinevej 69
Strøby Egede

 

Skriv en kommentar