(Last Updated On: 1. november 2019)

Med dans, disko og DJ

Magleby: På fredag den 8. november er der atter ungdomsfest i Magleby Forsamlingshus. Festens tema er denne gang Det Vilde Vesten aka ’Magletown Diskofest’, og er for alle, der går i 6., 7., 8. og 9. klasse på Stevns. Cowboyhatte, chaps og frynser af ruskind er derfor også meget velkomne – men på ingen måde et must.

Der vil aftenen igennem være en gruppe af voksne tilstede, som sikrer, at det bliver en sjov og fornøjelig aften for alle.

– I forbindelse med workshops for børn og unge i Magleby forsamlingshus blev der udtrykt stort ønske fra børnene om, at der blev holdt fester for dem i lighed med, hvad de oplever, der sker i blandt andet Køge, fortæller Charlotte Baeré, som er en af de voksne, der nu for tredje gang arrangerer fest i forsamlingshuset – godt superviseret af SSP-konsulent i Stevns Kommune, John Brok-Jørgensen.

– Der bliver sat hegn op, så der ikke kan komme nogen ind, som ikke har købt entre, ligesom der selvfølgelig er fuldstændigt alkohol- og røgfrit, lover Charlotte Baeré.

Magleby Forsamlingshus lægger gratis hus til arrangementet. Derfor koster det kun 20 kroner i entre, som betales ved indgangen, der åbner kl. 18.45. Festen starter kl. 19 og varer frem til kl. 23.

I baren kan man købe sodavand, chips og slik, og DJ’en spiller hele aftenen.
rmh

Skriv en kommentar