(Last Updated On: 20. august 2015)

sidsteårsinstruktører2Instruktørene fra sidste år. (Foto: Privatfoto)

STORE HEDDINGE: For fjerde år i træk er 30 byer i Danmark den 29. august klar til at indsamle flere hundredetusinde kroner for at hjælpe kræftramte børn. Igen i år er over 300 frivillige i gang med forberedelserne, som danner rammer for en fantastisk dag for at indsamle så mange penge som muligt til Foreningen Cancerramte Børn. Og du kan også være med! Den landsdækkende indsamling kommer nemlig til Stevnshallen lørdag den 29. august, hvor der fra klokken 13 til 16 er zumba og yoga på programmet.

Sidste år blev der indsamlet 593.000 kroner – i år er målet 600.000. Det kræver en enorm indsats, og den bliver ikke mindst leveret af de mange hundrede lokale frivillige over hele landet, der støtter op og afsætter en masse tid, som gør arrangementet er muligt.

Jan Johnsen, formand for Foreningen Cancerramte Børn glæder sig over, at der fortsat er så stor opbakning om Motion for Livsglæde:

”Motion for livsglæde betyder utroligt meget for FCB. Det betyder blandt andet, at vi kan tilbyde vores cancerramte børn og deres hårdt prøvede familier en del ekstra aktiviteter mv. i en svær tid. Kort sagt, hjælpe familierne bedst muligt, hvor de har allermest brug for det. Samtidig er det skønt at konstatere, at Motion for Livsglæde kan få så mange mennesker til at være med til at gøre en forskel. Det er fuldstændig overvældende, at så mange frivillige rundt omkring i Danmark yder denne enorme indsats, og derfor er vi er fortsat dybt taknemmelige over de mange kræfter og den megen tid, der bliver lagt i forberedelserne op til den 29. august,” siger Jan Johnsen.

Find mere information på dansermodcancer.dk. Billetter kan købes på enkelbillet.dk. Søg efter ”danser mod cancer” og navnet på den by, hvor du ønsker at deltage. Du kan også betale i døren på dagen.

 

Skriv en kommentar